De cliënt

De cliënt

WAT KUNNEN WIJ BIJDRAGEN AAN HET HERSTELLINGSVERMOGEN VAN DE CLIËNT?
Wij denken te kunnen bijdragen aan het herstellingsvermogen van cliënten en te kunnen inspireren op het gebied van C.A.G. binnen zorginstellingen in de reguliere zorg.
De steeds mondiger wordende cliënt kiest steeds vaker voor complementaire zorg, die inmiddels niet meer weg te denken valt in Nederland. Wij bieden nieuwe perspectieven in de gezondheidszorg, waarbij het doel is om de kwaliteit van het leven en welbevinden van de cliënt te bewerkstelligen.
DE CLIËNT.
Cliënten zijn veel mondiger geworden in de afgelopen jaren, waarin veel alternatieve zorg wordt aangeboden. Het internet geeft veel informatie over zaken die betrekking hebben op het gebied van C.A.G, wat tot verwarring zou kunnen leiden. Het goed weergeven van inhoudelijke informatie op dit gebied kan veel twijfels wegnemen, waardoor er bij de cliënt een beter beeld ontstaat. Dit kan verhelderend werken om de juiste keuze(s) te maken op het gebied van C.A.G. Het is onontbeerlijk voor de cliënt om deze keuze zelf te kunnen maken, gebaseerd op zijn/haar gevoel en beleving van de werkelijkheid. Hierin willen wij graag een bijdrage leveren aan de behoefte van de cliënt, wat uiteindelijk ook resulteert in structuur.
Het ingaan op de problematiek in haar geheel, het inventariseren van het gezondheidsprobleem. Het geven van aandacht, door zowel preventief als doelstellend werken, is een must voor de behandeling. Tevens kunnen massagetherapieën verlichting geven en bijwerkingen van psychofarmaca verminderen.
Gelijkwaardigheid door het natuurlijke karakter van de behandelingen is essentieel, evenals een actieve opstelling in de communicatie met de cliënt. Wij werken oplossingsgericht en evalueren voortdurend het welzijn van de cliënt met betrekking tot massagetherapieën. Verschillende vragen houden ons bezig, zoals wat er is gebeurd met de mens die compleet uit zijn element is geraakt.
Met Complementaire Alternatieve Geneeswijze dragen wij bij aan de reguliere zorg, waarbij ons motto is:
“De cliënt vanuit het isolement terug te brengen in zijn element”.