De vijf natuurgerichte principes.

De vijf natuurgerichte principes.

Het werken met de volgende vijf natuurgerichte principes,staan als prioriteit bovenaan voor het geven van een natuurgerichte behandeling!

Energie: Alles bestaat uit energie en vormt de basis voor ons bestaan. Het geeft ons levenskracht en voldoet aan de gestelde eisen die wij daar aan verbinden. Te weinig hiervan belemmert ons,in ons functioneren. En wij ontregeld raken. Prikkeloverdracht: Het zenuwstelsel is een complex geheel,maar uiterst belangrijk! Zonder goed functioneren,functioneren wij niet. Via de huid is dit zenuwstelsel te beinvloeden middels de prikkeloverdracht. Drainage: Als de prikkeloverdracht door het zenuwstelsel goed is verwerkt, gaat ook het Bio Regulatie Systeem mee! Waardoor dit zachte weefsel goed is te draineren en er voldoende voedingstoffen aanwezig zijn. Om het lichamelijk en geestelijk te voeden! Voeding: Voeding is de bron voor het leveren van energie. Niet alleen lichamlijk,maar zeker ook geestelijk. Voeding heeft een sterke invloed op ons gestel en functioneren daar ook naar! Denk maar aan chocolade. Psyche: Niet alleen voeding heeft invloed op ons,maar met wat voeden wij onszelf? En met welk doel? En wat gaat er in ons hoofd om? Om de regie zelf in eigen handen te houden en te behouden!