Therapieën

Ontspanningsmassage: Dit werkt zowel op lichamelijk als geestelijk niveau rustgevend.
Bij deze behandeling wordt warme lavendelolie gebruikt,
wat je het gevoel geeft weer tot jezelf te komen.

Hot Stone massage: Deze behandeling wordt gegeven met warme basaltstenen (lavasteen), die ontgifting bewerkstelligen en afvalstoffen doen afvoeren. Deze warmtebehandeling geeft je weer energie en het gevoel de dag weer aan te kunnen. Een weldaad in de winter!

Haptonomiemassage: Deze persoonsgerichte behandeling is een vakantie op zich! Met de eigen gekozen warme of koude olie is dit een massage voor bijna elke dag.
Deze massage heeft een kalmerende werking en zorgt ervoor dat je de dag weer aankunt!

Klassieke massage: Deze massage is meer gericht op spieren, banden en gewrichten en stimuleert de bloedsomloop in de huid. De behandeling bestaat voornamelijk uit effleurage en schuddingen ter bevordering van de ontspanning.
Petrissage, tapotements en fricties zijn ter bevordering van de bloedsomloop en het bindweefsel. Hierdoor vermindert de spanning in het lichaam en verbetert de lichaamshouding.

Manuele lymfedrainage: Deze zachte massage heeft invloed op veel processen binnen het menselijk lichaam. Het verbetert het lymfatisch systeem en de stofwisselingsprocessen, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Deze behandeling geeft onder andere verlichting bij stress, hoofdpijn, hyperventilatie en oedeemvorming.

Holistische massage: De mens is een geheel met vele facetten, als een edelsteen geslepen in harmonie. Als één van de facetten verstoord raakt, verstoort daardoor ook de balans in dit geheel. Het herstellingsvermogen zal hierin gestimuleerd moeten worden, om de balans tussen belasting en belastbaarheid te hervinden.

Reflexzonetherapie: Reflexzonetherapie heeft als uitgangspunt dat er zich reflexzones bevinden op de handen en voeten, die corresponderen met alle klieren, organen en andere delen van het lichaam.

Aromatherapie: Etherische olie is niet alleen heerlijk van geur, zeker ook werkzaam op lichaam en geest. Te denken valt aan cederhoutolie, die uitermate geschrikt is voor lichamelijke en psychische klachten. Mandarijnolie is een heerlijke en vriendelijk olie en heeft een zoete diepe warme grond toon. Die kalmeerd, verkwikkend en weldadig werkt.