Over C.A.G

WAT DOEN WIJ?
Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat zich bezighoudt met Complementaire Alternatieve Geneeswijze, in de vorm van uiteenlopende massagetherapieën.
Het inzetten van vakkundige therapeuten is voor ons bedrijf een pré. Zij zijn dan ook gediplomeerd en gekwalificeerd en hebben daarnaast ruime ervaring op het gebied van massagetherapie.
Wij zijn van mening dat wij een goede complementaire zorg aan kunnen bieden, naast de bestaande reguliere zorg.
Een transparante werkwijze in combinatie met een open visie, is dan ook van essentieel belang voor C.A.G.

INTAKEGESPREK
Alvorens wij de massagetherapie inzetten, vindt eerst een intakegesprek plaats, waarna wij uw persoonlijke behandelplan opstellen.
De geschiedenis uit het leven van de mens en ook de goede en slechte periodes uit het leven, geven een beeld van de gesteldheid waarin de mens zich bevindt.
De levensstijl en visie, maar ook doelstellingen in het leven zijn belangrijk om verder te kunnen gaan.  Het belang van dit geheel is onontbeerlijk. Het geeft rust in de problematiek en schept een beter beeld.  De keuze van de massagetherapie is voor iedereen verschillend en het gaat vooral om wat u hierin het meeste aanspreekt.

DOEL MASSAGETHERAPIEËN
Het doel is om verbetering in de kwaliteit van het leven en welzijn van de mens te bewerkstelligen. Daarbij staat het belang van u voorop. Effectief behandelen is essentieel. Behandelingen worden ingezet om het herstellingsvermogen te stimuleren, de draaglast te verminderen en de draagkracht te vergroten. De behandelingen zijn niet alleen gericht op het fysieke, maar zeker ook ter preventie van stress.  Verder stimuleren de behandelingen een gezond evenwicht, vitaliteit en geeft levenskracht.
Empathie hebben en daarbij een vertrouwde en rustgevende houding uitstralen en kennis hebben van het vak vinden wij onontbeerlijk.
Massagetherapie geeft ook verlichting.