Zorg op maat

Zorg op maat

Doel massagetherapieën
Het doel is om verbetering in de kwaliteit van het leven en welzijn van de mens te bewerkstelligen. Daarbij staat de hulpvraag van de mens voorop. Effectiviteit, maar zeker ook affectiviteit in de behandelingen is essentieel. Behandelingen worden ingezet om het herstellingsvermogen te stimuleren, de draaglast te verminderen en de draagkracht te vergroten. De behandelingen zijn niet alleen gericht op het fysieke, maar zeker ook ter preventie van stress. Hierdoor zullen eventuele stresssituaties sneller worden herkend. Verder stimuleren de behandelingen een gezond evenwicht, vitaliteit en levenskracht.
Empathie hebben en daarbij een vertrouwde en rustgevende houding uitstralen en  kennis hebben van het vak vinden wij onontbeerlijk.
Massagetherapie geeft verlichting en geeft ontspanning.